Én történetem

Ki vagyok én?

Lehoczky Enikőnek hívnak, Gödöllőn élek 20 éves lányommal.

Public relations szakos közgazdász diplomával, német-testnevelés szakos tanári diplomával, gazdasági szakfordító, tolmács végzettséggel saját vállalkozásom két üzletágát menedzselem. Az egyik a Gilvádi Fordító és Tolmácsiroda a másik az Életerőforrás Centrum , amely egészségmegőrzésre fókuszál, azon belül is az Érzelmi Felszabadítás Technikája (Emotional Freedom Techniques – EFT )  segítségével stresszoldásra, a szervezet energiaáramlásában bekövetkezett zavarok megszüntetésére, a Forever Living Producst vállalat nyújtotta lehetőségekre és  BEMER-tanácsadásra.

Mit kínálok?

Célom, hogy segítsek azoknak az embereknek, akiknél negatív tapasztalataikból vagy elképzelt rossza eseményeikből származó rossz érzéseik következtében energiazavar következik be, melyek testi és lelki tünetekben jelentkeznek. Az  energiarendszer helyreállításával megszűnnek olyan lelki problémák, melyek feloldása hagyományos módszerekkel lehetetlen vagy lassú. .Szeretnék segíteni  azoknak az embereknek is, akik szeretnék visszanyerni ideális testsúlyuk, de nem tudják, hogyan csinálják úgy, hogy a fogyás, az alakformálás maradandó legyen és ne hízzák vissza a dupláját. Ezért létrehoztam a Fogyókúra 40 felett nevű programot. Nem utolsó sorban pedig családfenntartó anya vagyok.

Versenysportolóként mindig is fontos volt számomra az egészségtudatos élet. Rendszeresen mozogtam és egészségesen táplálkoztam. Ez a tudatosság csak erősödött az elmúlt néhány évben. A koronavírus-járvány következtében felértékelődött az egészség szerepe, végre elfoglalta méltó helyét.

Folyamatosan képezem magam, hogy jobb legyek és minél több tudással tudjam segíteni a hozzám fordulókat.

2010-ben ismerkedtem meg a BEMER-érterápiával, egy mellékhatásmentes fizikai hatóanyaggal, amely a saját életünkben is kiválóan bizonyít oly sok alkalommal, legyen az fizikai vagy szellemi kimerülés vagy sérülés.

2020-ban átvettem EFT mesterterapeuta oklevelemet és azóta is sok-sok ember problémáját oldottam meg az EFT technika segítségével.

 

 

Az Év Anyavállalatának különdíjasa és a La Femme magazin 25 bátor újrakezdőinek egyike, és az Egyszülős Központ Páratlan Szülő díjjal kitüntetett “Az Év Legjobb Anyukája” vagyok.

 

Hol is kezdődött?

36 éves voltam, amikor  Veresegyházon a Misszió Egészségügyi Központban megállapította egy reumatológus orvos, hogy veleszületett csípő-rendellenességem miatt csípődik be gyakorta az ideg a csípőmben . (Hogy ezt korábban hogy-hogy nem vették észre? Ezt elképzelni sem tudom, hiszen rendszeresen jártam sportorvoshoz is.) Az idegbecsípődést korábban a Váci Kórházban 6-7 héten át kezelték (reumatológia, gyógytorna, masszázs, fizikoterápia).

Ezt a BEMER-terápiával 2 nap alatt rendbe hoztam. Több órás kerékpározás előtt rápattanunk a BEMER-matracra, ami formába hoz és utána jön megint egy kezelés, amely segíti a tejsav lebontását (izomláz). Sőt, éjszaka is élvezzük a BEMER-terápia kiváló hatását, az éjszakai program támogatja a kiválasztó szervek működését és a pihentető alvást.

Miért pont én?

Szeretnék másoknak is segíteni, másokkal is megismertetni ezeknek a termékeknek a jótékony hatását és az üzleti modell által kínált lehetőséget, hogy mások is tapasztalják meg és értsék, mit is jelent igazából az egészség: „ Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiánya.” WHO (Egészségügyi Világszervezet)

EFT mesterterapeuta, a Forever Living Products üzlettulajdonos, a BEMER-partner  vagyok.

 

Neked is segítek, megmutatom, hogyan lehet egészséges minden szempontból.

Szabadulj meg a stressztől és a stressz okozta testi és lelki problémáktól segítségemmel!

Foglalj nálam időpontot EFT kezelésre! Szerezd be bérleted és szabadulj meg a problémádtól!

 Csatlakozz hozzám!

CSATLAKOZZ AZ FLP LEHETŐSÉGHEZ MOST

Hívj máris: +36 70 424 00 16 Lehoczky Enikő

 

Mentés