Sclerosis Multiplex

BEMER-terápiával eredményesen kezelhető a Sclerosis Multiplex (SM) , a Parkinson kór

K. Ágota Sclerosis Multiplex betegségben szenved

Ágota 23 éves, egy 11 hónapos édes kislány édesanyja. Ebben az évben derült ki, hogy Sclerosis Multiplex betegségben szenved. Nagyon megijedt, hiszen teste elnehezült, fáradékonnyá vált, nyakában rendszeresen tompa fájdalmat érzett,  egyensúlyzavara volt. A beszéde akadozott. Karját csak nehezen tudta felemelni. Ezután úgy döntött, hogy mindent megtesz, hogy állapota ne romoljon és elkezdte alkalmazni a BEMER-terápiát. Kibérelte tőlünk az egyik III. generációs BEMER-készüléket és minden nap háromszor használta a BEMER-terápiát (Bio-Elektro-Mágnes-Energia-Reguláció terápiát).

Tudjuk, hogy a gyógyíthatatlannak minősülő betegség a Sclerosis Multiplex óriási stresszt jelent az ember számára. Ágota mégis nagy elszántsággal fogott hozzá a BEMER-terápia használatához, ami meg is hozta  a várt eredményt. Minden alkalommal az egész testet kezeltük, hogy beinduljon a mikrocirkuláció, valamint a feszes izmok lazítása.  A nyaki feszesség, a krónikus fáradtságérzés megszüntetését, az agyi vérkeringés fokozását tűztük ki elsődleges célul.  Mivel a BEMER-készülék rendelkezik egy egész testet kezelő “matraccal” és egy helyi kezelőegységgel  “sállal”, így lehetőséget biztosít az izmok  intenzív lazítására, a fáradtságérzet megszüntetésére, az energiaszint növelésére. Pár hetes BEMER-terápia után jelentős mértékben javult a közérzete, a fáradtságérzet elmúlt, teljesítőképessége visszatért, nyaki merevsége megszűnt. Erzsébet ismét felszabadult a Sclerosis Multiplex sötét árnyékából és nagyon boldog, hogy talált egy olyan kezelési módszert, amellyel állapota szinten tartható és ismét minőségi életet élhet.

 

BEMER terápiával a Sclerosis Multiplex és a Parkinson kór ellen

BEMER-terápia 1 készülék + 2 matrac

Ágota már használja a BEMER-terápiát, mint ahogyan a filmben szereplők is. Nézze meg, ez a film többet mond minden szónál.

 

 

 

Ön is Sclerosis Multiplex betegségben szenved?

Szeretné, ha állapota nem romlana?

Szeretne ismét minőségi életet élni?

Szeretné megtudni, mi is kell tennie?

Bérelje ki BEMER-készülékét az Életerőforrás Centrumban most!

Eleteroforras_Centrum_bemer_berles_aloe_vera_forever_living

Élvezze a BEMER-hatását saját otthonában!

Hívjon most: +36 70 424 00 16

Lehoczky_Eniko_Eleteroforras_Centrum_Bemer_terapia_Forever_Living_AloeVera

Sclerosis Multiplex, Parkinson kór esetén már többszörösen bizonyított táplálékkiegészítők fogyasztásával tudja növelni a BEMER-terápia hatását.

Használhatja magában monoterápiaként is a BEMER-t, fogyaszthat természetes táplálékkiegészítőket, a legjobb hatást azonban a két terápia együttes alkalmazásával érheti el. Kérje szaktanácsadónk Lehoczky Enikő ajánlását!

További bejegyzéseink sclerosis multiplex témában:
Mi a sclerosis multiplex?
Mik a sclerosis multiplex tünetei?

Mentés