Miért megoldás az EFT?

Az EFT a számos érzelmi zavaron alapuló (és messze több az ilyen eset, mint azt valaha feltételeztük) érzelmi és testi probléma kezelésének egyik hatékony módszere. A módszer lényege, hogy az ujjainkkal sorban megkopogtatunk bizonyos meridiánpontokat, miközben az adott problémára vonatkozó mondatokat kimondva erre a problémára hangolódunk.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a kézzel történő kopogtatás energiát juttat a meridiánpályákra, majd ez az energia megszünteti a meridiánrendszerben keletkezett zavart. Így az eredeti negatív élmény (trauma) nem vált ki többé negatív reakciót a lélekben vagy a testben, mivel az energiarendszer ismét egyensúlyi állapotba kerül.

Valamennyi negatív érzelem (és érzelmi alapú testi probléma) oka a test energiarendszerének zavara.

Az EFT megalkotója Gary Craig mindig kihangsúlyozza, hogy bár az EFT-vel történő kezelés bár még kevésbé elterjedt, nem kétséges, hogy alkalmazása széles körben el fog terjedni.

Ez EFT  – az eddigi tapasztalatok alapján – rengeteg probléma esetében nagy sikerhányadossal, meglepően gyorsan és tartósan képes megszüntetni vagy enyhíteni a tüneteket.

Az EFT egyaránt használható felnőttek, gyermekek, csecsemők, fogyatékkal élők, fekvőbetegek, vagy akár állatok testi vagy lelki problémáinak megoldására is, helyszíntől függetlenül.

Az energiaáramlás zavarának megszüntetésében tudok én segíteni neked.

 

Keress meg bátran! Kérj időpontot itt: +36 70 424 00 16

Barátsággal Lehoczky Enikő EFT mesterterapeuta

| 2022. január 28.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólásban használható HTML címkék és attribútumok:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .