Én történetem

 Lehoczky Enikőnek hívnak, Gödöllőn élek 18 éves lányommal.

Public relations szakos közgazdász diplomával, német-testnevelés szakos tanári diplomával, gazdasági szakfordító, tolmács végzettséggel saját vállalkozásom két üzletágát menedzselem. Az egyik a Gilvádi Fordító és Tolmácsiroda a másik az Életerőforrás Centrum , amely egészségmegőrzésre fókuszál, azon belül is a BEMER-érterápia és a Forever Living Products  nyújtotta lehetőségekre. Célom, hogy segítsek azoknak az embereknek is, akik szeretnék visszanyerni ideális testsúlyuk, de nem tudják, hogyan csinálják úgy, hogy a fogyás, az alakformálás maradandó legyen és ne hízzák vissza a dupláját. Ezért létrehoztam a Fogyókúra 40 felett nevű programot. Önkormányzati képviselőként részt veszek Őrbottyán életében  és Őrbottyán fejlődését segítem. Nem utolsó sorban pedig családfenntartó anya vagyok.

Versenysportolóként mindig is fontos volt számomra az egészségtudatos élet. Rendszeresen mozogtam és egészségesen táplálkoztam. Ez a tudatosság csak erősödött az elmúlt néhány évben. 2011 fordulópontot jelentett az életemben, amikor is egy karambol után súlyos lelki válságon mentem keresztül. Ebből a lelki megpróbáltatásból húzott ki a ganoderma gyógygomba és életem visszatért a helyes kerékvágásba.

Ezután megismerkedtem a BEMER-érterápiával, egy mellékhatásmentes fizikai hatóanyaggal, amely a saját életünkben is kiválóan bizonyít oly sok alkalommal, legyen az fizikai vagy szellemi kimerülés vagy sérülés.

 

 

36 éves voltam, amikor a Misszióban megállapította egy reumatológus orvos, hogy veleszületett csípő-rendellenességem miatt csípődik be gyakorta az ideg a csípőmben . (Hogy ezt korábban hogy-hogy nem vették észre? Ezt elképzelni sem tudom, hiszen rendszeresen jártam sportorvoshoz is.) Az idegbecsípődést korábban a Váci Kórházban 6-7 héten át kezelték (reumatológia, gyógytorna, masszázs, fizikoterápia).

Ma már ezt a BEMER-terápiával 2 nap alatt rendbe hozom. Több órás kerékpározás előtt rápattanunk a BEMER-matracra, ami formába hoz és utána jön megint egy kezelés, amely segíti a tejsav lebontását (izomláz). Sőt, éjszaka is élvezzük a BEMER-terápia kiváló hatását, az éjszakai program támogatja a kiválasztó szervek működését és a pihentető alvást.

Szeretnék másoknak is segíteni, másokkal is megismertetni ezeknek a termékeknek a jótékony hatását és az üzleti modell által kínált lehetőséget, hogy mások is tapasztalják meg és értsék, mit is jelent igazából az egészség: „ Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiánya.” WHO (Egészségügyi Világszervezet)

A BEMER Medicintechnikai Kft. szerződött partnere, a Forever Living Products üzlettulajdonosa vagyok.

Lehoczky_Eniko_Eleteroforras_Centrum_Bemer_terapia_Forever_Living_AloeVera3

Önnek is segítek, megmutatom, hogyan lehet egészséges minden szempontból.

Éljen Ön is  a BEMER kínálta üzleti lehetőséggel. Segítsen másokon!

 Csatlakozzon hozzám!

CSATLAKOZZON AZ FLP LEHETŐSÉGHEZ MOST

Hívjon máris: +36 70 424 00 16 Lehoczky Enikő

 

Mentés