Reumatikus problémák

BEMER terápia

  hatékony Reuma |  Reumás ízületi gyulladás |  Ízületi gyulladás | Arthrosis | Arthritis | Mozgásszervi betegségek esetén is

 

“Még a harisnyámat sem tudtam felhúzni. Ma már a buszról is egyedül szállok le.”

reuma_izuleti_fajdalom_bemer3000_eleteroforras24 hónapja fájt a bal csípőm, combom, lábszáram térdtől lefelé bokáig. Legjobban a csípőm fájt, nem tudtam hajolni, felöltözködni, a harisnyámat sem tudtam felhúzni. El tudják képzelni, milyen borzasztó, amikor az ember még a harisnyáját sem tudja felhúzni, amikor teljesen ki van szolgáltatva?

Éjszaka csak hanyatt tudtam feküdni, ha oldalra fordultam, még a fájdalom erősödött. Bal térdem gyakran összecsuklott, nem volt benne erő, lépcsőn járni nem bírtam, bal lábamra egyáltalán nem tudtam ránehezedni. El voltam keseredve, mert a nem tudtam sehová kimozdulni, alig tudtam magam ellátni, csak csoszogni bírtam.

Ide-oda küldözgettek, pedig alig bírtam járni. Ekkor fiam rátalált a BEMER-re, amellyel elkezdték kezelni a térdem és a csípőm. A 4. kezelés után már kevésbé fájt és már nem kellett kísérővel mennem a kezelésre, magam is elbírtam menni. A 6. BEMER kezelés után egyre fürgébben mozogtam, már fájdalom nélkül fel tudtam öltözni és a harisnyámat is fel tudtam húzni. Hogy ne kelljen állandóan a rendelőbe járnom és kivárnom, míg sorra kerülök, kibéreltem a BEMER-t. Így napjában többször is kezelhettem magam. Két hónap múlva már nem fájt sem a térdem, sem a csípőm. Boldog voltam, hogy magam is el tudom látni, le tudtam szállni a buszról fájdalom nélkül és a lépcsőjárás sem okozott többé gondot.

Régen nem voltam ilyen boldog, a gyerek két hetet nálam töltöttek, mindegyikőjüket én láttam el, a házi munka újra öröm. Életem ismét teljes, vidámságom és jókedvem visszatért.
Szívből ajánlom Önnek is.

Horváth Lajosné (Marika) 87 éves nyugdíjas

 

“Csak feküdtem, mint a lőtt kutya. Most újra tudok járni.”

Mezőőrként és hivatásos vadászként dolgoztam több tíz éven át.  Mindig fontos volt számomra a családom mellett a munkám. Imádtam a földeket és erdőket járni. Míg 3-4 éve fennálló hátfájásom és derékfájásom egyre fokozódott és csak nem akart szűnni. A fájdalom kisugárzott a lábamba is. Olyan fájdalmaim voltak, hogy már nem tudtam járni. Ekkor megműtöttek, ami után semmit sem csinálhattam, még az vizes palackot sem emelhettem meg. Ez oda vezetett, hogy a vadásztársaság felmondott, elvesztettem munkahelyem, hiszen kinek kell egy béna mezőőr, vadász. Ezt követően idegileg is összeomlottam. Se egészség, se munkahely, se pénz. Egyre csak feküdtem, mint a lőtt kutya. Hátam fájt, lapockától lefelé a bal lábam állandóan zsibbadt. Nem tudtam állni, mert akkor még jobban fájt, ülni is csak előre dőlve tudtam. A szomszédom ekkor nyomott a kezembe egy újságcikket, amely arról szólt, hogy egy beteg meggyógyult a BEMER terápiától. Gondoltam, vesztenivalóm nincs, így hát kipróbáltam.

Először eljártam kezelésre, majd kivettem bérbe, így a családom is tudta használni. Pár kezelés után egyre jobban lettem, egyre többet tudtam mozogni és estére alig éreztem a fájdalmat. Hamarosan már egyedül is tudtam fésülködni, karomat a fejem fölé tudtam emelni.

Pár hét után már kaszáltam a mezőn, futottam és újra kint dolgoztam az erdőben. Semmi gyógyszert nem szedek, csak „bemerezek”. Most két munkahelyem van, egy mezőőri és vadásztatok egy vadásztársaságnál. Vadászat után én viszem az őzet ki- és be, saját magam bontom fel, ami hajolgatással és cipeléssel jár.

A BEMER-nek köszönhetően visszakaptam lelki nyugalmam, munkahelyem, ismét van kedvem élni és már az egész család rászokott, mert vettem egyet, hogy mindig kéznél legyen.

Csikós Tivadar mezőőr és vadász

A BEMER terápia a legnagyobb eredménnyel a reumatikus fájdalmak enyhítésében, megszüntetésében alkalmazható alternatív gyógymód. Bizonyos esetekben már pár célzott kezelés is elegendő a probléma tünetmentessé tételéhez.
A BEMER terápia a reumatikus gyulladt arthrosis, arhtritis esetében csökkenti a gyulladást és enyhíti a fájdalmat. Eredményesen csökkenthetők vele a különböző reumatikus izomfájdalmak, a gerinccsigolyák és vállövnél jelentkező izommerevség is.

Marika és Tivadar már tudja, mi a megoldás. És Ön?

Képzelje el, hogy ki tud menni a lakásból, már nincs a négy fal közé zárva, egyedül száll le a buszról, hogy újra felkeresheti barátait és a templomba is el tud már menni, hogy nem teher szerettei számára, nincs másoknak kiszolgáltatva. Nem kell hónapokig, évekig várnia, míg műtétje sorra kerül. Nem fenyegeti az a veszély, hogy netán elveszíti munkahelyét.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Ön is élhet fájdalom, kiszolgáltatottság nélküli teljes életet!

Vigye haza otthonába Ön is a BEMER készüléket, hogy napjában többször is tudja használni.

Mit kell tennie?

Bérelje ki,

vigye haza otthonába,

gyógyuljon saját otthonában most:

+36 70 424 00 16

Eleteroforras_Centrum_bemer_berles_aloe_vera_forever_living