Potenciazavar

A BEMER-terápia hatékony segítség lehet potenciazavar, impotencia, frigiditás esetén is? Igen!

impotencia_potenciazavar_bemer_sex_eleteroforras_15

Az impotencia oka és kezelési módjai

Csődöt mondani az ágyban a legtöbb férfi számára borzalmas megaláztatás. A férfias öntudat ugyanis szoros kapcsolatban áll a “férfierővel”: igazán csak az számít férfinak, aki megfelelő szexuális teljesítményre képes.
Széles körben elterjedt az a téves nézet, miszerint a szexuális kívánalom azonos a potenciával. Ám tomboló szexuális vágy ellenére is kudarccal végződhet a dolog, amikor a férfi hiába akarja, mégis képtelen rá.

 

impotencia_potenciazavar_bemer_sex_eleteroforras_14Mikor beszélünk impotenciáról?

Az impotencia azt jelenti, hogy a férfi képtelen a kielégüléssel járó közösülésre. Akkor beszélünk impotenciáról, ha 3-6 hónapon keresztül a szexuális kontaktus minden alkalmával, vagy az esetek túlnyomó többségében a férfinak nincs erekciója. Az impotencia fogalomköréhez az is hozzátartozik, amikor a szexuális stimuláció ellenére sem jön létre olyan mértékben erekció, hogy a partnereket szexuálisan kielégítse.

Idősebb korban viszonylag gyakori a potencia csökkenése, függetlenül attól, hogy pontosan mi okozza. A fizikai teljesítőképesség és a potencia egyidejű visszaesése azonban természetes folyamat, ami a barlangos testek és a vérerek rugalmasságának elvesztésére vezethető vissza. Így például a teljes erekció bekövetkeztéig szükséges időtartam is meghosszabbodik. Az előjáték egyre több időt vesz igénybe, és a pénisz sokszor már nem képes maximális merevedésre. Potenciazavarok az ivarérettség kezdetétől fogva bármely korban felléphetnek.

Az impotencia szervi okokra vezethető vissza

A potenciazavarok körülbelül 60 százalékát tartják elsődlegesen szervi eredetűnek. Ehhez többnyire pszichikai tényezők is társulnak. Még akkor is, ha a sikertelenségnek elsősorban szervi okai vannak, a kudarcélmény nagyon gyakran megtépázott önbecsüléssel jár. A meggyötört lélek ezután ismételten kiveszi a részét a potenciazavarok elmélyítésében. Szervi okokról van szó, ha erekció egyáltalán nem jön létre sem közösüléskor, sem önkielégítés során.

Gyakori ok a keringési zavar

A szervi eredetű potenciazavaroknak sokféle oka lehet. Idősebb korban előtérbe kerülnek az érrendszeri betegségek. A medence és a pénisz területén az érelmeszesedés miatt (arterioszklerózis) összeszűkült artériák akadályozzák a véráramlást, amely az erekció létrejöttéhez és fenntartásához szükséges. Az érelmeszesedést elősegítő tényezők között szerepel a magas koleszterinszint, a rendszeres dohányzás, továbbá a magas vérnyomás, a túlsúly és a diabétesz.

Az erekció zavara a vénás, tehát a vért elvezető oldalon is kialakulhat. Például a barlangos testek vérereinek ritkán előforduló fejlődési rendellenessége, vagy az úgynevezett vénás szivárgás, a barlangos testek nem kielégítő rugalmassága miatt, melynek következtében az elvezető erek nem húzódnak össze eléggé és a vér rögtön tovább áramlik.

Ha sérülnek az idegpályák

Egy sereg idegrendszeri megbetegedés is eredményezhet impotenciát. A nemi szervekhez vezető idegek sérülését okozhatják például autóbaleset miatt bekövetkező medencetörések, vagy a medence területén végzett műtéti beavatkozások. Az agyi és a gerincvelői szabályozóközpontok területén fellépő károsodások, például porckorongsérv, agyszélhűdés, a gerincvelő sérülései is potenciazavarokhoz vezethetnek. Az éveken át tartó masszív alkoholizmus oly mértékben károsíthatja a nemi szerveket behálózó idegeket, hogy végül potenciazavarok lépnek fel. A cukorbetegeknél nagyobb a veszélye az impotencia kialakulásának. A rosszul beállított vércukorszint növeli az idegek sérülésének kockázatát, emellett a diabétesz elősegíti az érelmeszesedésből eredő vérátáramlási zavarok kialakulását a medence és a pénisz területén.

Egyéb kiváltó okok

A hormonális zavarok hatása a szexuális potenciára még sok ponton tisztázatlan. Sok jel mutat arra, hogy a hormonális tényezők elsősorban a nemi ösztönre (libidó) hatnak, és kevésbé befolyásolják a potenciát. A férfi nemi hormon, a tesztoszteron csökkent mennyisége többnyire libidózavarokhoz, végül ezen keresztül impotenciához vezet. A pénisz veleszületett vagy később kialakult fejlődési rendellenessége is felelős lehet az impotenciáért. Összességében azonban ritkán fellépő zavarokról van szó. 45 éves kortól felléphet az úgynevezett penis induratio, ami a barlangos testek körüli kötőszövetben jelentkező krónikus gyulladásos folyamat, és a hímvessző tartós merevségéhez vezet. A betegség, éppúgy, mint a veleszületett rendellenességek, műtéttel gyógyítható.

Pszichikai okok

A szervi eredetű impotencia, illetve az általa kiváltott betegség pszichikai problémákhoz vezet, melyek ismételten közrejátszanak a potenciazavarok felerősödésében. Az esetek 40 százalékában a potenciazavarok kizárólag lelki okokra vezethetők vissza.

Kellemetlen vagy szerencsétlen tapasztalatok is közreműködhetnek a zavarok létrejöttében. Ezek az élmények nem feltétlenül szexuális jellegűek. Lényeges szerepe van a gyermekkornak, a neveltetésnek, az első szexuális kapcsolatnak és a partnernek. A potenciazavarok okaiként számításba jöhetnek a szexuális gátlások, a lankadó szexuális vágy egy hosszú ideig tartó kapcsolatban. Az erekcióval kapcsolatos problémák kifejezhetnek egy tudat alatt rejtőző elutasítást a partnernő részéről. Nem utolsósorban a munkahelyi problémák és a stressz is szerepet játszhatnak. Egy “tökéletlen” erekció vagy egyetlen kudarc már rendkívül kínos helyzetbe hozhat egy férfit. A félelem attól, hogy a következő alkalommal esetleg ismét nem sikerül, újbóli csődöt eredményezhet, ami csak felerősíti a szorongásokat, s ezzel bezárul az ördögi kör.

Ki a felelős a nők szexuális zavarai esetén?

Rengeteg nő szenved nem kielégítő szexuális élete miatt. A hibát azonban nem mindig a partnerben kell keresni.

frust bettA nők szexuális zavarainak hátterében állhatnak szervi okok és lelki okok egyaránt. Amennyiben szervi okok állnak a háttérben, akkor olyan betegségek jöhetnek szóba, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint, a pajzsmirigy rossz működése, illetve a depresszió.

Mint ismeretes, a szexuális problémák jelentős feszültséget okozhatnak a partnerkapcsolatban, ahol mindkét nem érintett lehet.

A BEMER terápia hatékony megoldás lehet férfi és női „szexuális zavarok” kezelésére.

A BEMER terápia alkalmas férfiak és nők szexuális zavarának kezelésére. A BEMER javítja a szervezet mikrokeringését, fokozza az alhasi keringést, és stimulálja a nemi szervek ingerlékenységét. A szexuális teljesítmény és élmény a férfiakban és a nőkben egyaránt fokozódik. A szexuális teljesítmény gyengülését kíméletesen gátolja, vagy megelőzi.

Orvosi tapasztalatok alapján elmondható, hogy az impotencia (erectilis dysfunctio) terén a BEMER kifejezett terápiás áttörést hozhat a korábban konzervatív kezelési sémákkal nem, vagy nem megfelelő hatékonysággal kezelhető páciensek esetében.

Milyen előnyöket nyújt a BEMER terápia más műtéti, kémiai vagy fizikai megoldásokkal, terápiákkal szemben?

  • Mellékhatásmentes
  • fájdalom nélküli kezelés
  • mindkét fél egyaránt alkalmazhatja (akár az éjszakai programot is beágyazva)
  • jól kombinálható egyéb terápiákkal (Ebben is kérje szaktanácsadónk javaslatát!)
  • a matrac strapabíró, ellenálló kialakítású.

A BEMER-terápia fokozza a nemi vágyat és a szexuális aktivitást!

De még mennyire! El sem tudja képzelni, ezt ki kell próbálni!

Így a szex nem csak álom marad!

Ha Önnek hasonló tünetei vannak, vagy meg van győződve arról, hogy potenciazavarral küzd, akkor hívja máris szaktanácsadónkat.

BEMER bérlés, BEMER vásárlás:  +36 70 424 00 16

Eleteroforras_Centrum_bemer_berles_aloe_vera_forever_living

impotencia_potenciazavar_bemer_sex_eleteroforras_13