Anti Aging

Anti-Aging BEMER terápiával

Szeretne 120 évig élni?

Miért ne! Ha nem is 120 évig, de sok-sok évvel meghosszabbíthatja életét, ha kezébe  veszi saját egészsége megőrzését és menedzselését.

Nem törvényszerű, hogy az évek előrehaladtával már csak az az öröme maradjon , hogy el tud menni a TV-készülékig és éppen annyi ereje van, hogy kimenjen a WC-re.

Eleteroforras_angianging_bemer_aloevera_bemer5

Igen is jár Önnek egy minőségi élet!

Önön múlik, hogy akar-e szép korban is minőségi életet élni fiatalosan, fitten szellemileg és testileg is! A döntés az Ön kezében van.

Fiatalossága, egészsége megőrzőséhez szüksége van szellemi táplálékra, rendszeres mozgásra, egészségmegőrző táplálkozásra, természetes táplálékkiegészítőkre.

A BEMER-terápia segítségével hosszú éveken át megőrizheti fittségét, karban tarthatja lelkét és testét, megelőzheti a fizikai és szellemi leépülést. Kombinálva ezt prémium minőségű, orvosik kutatások eredményeképpen kifejlesztett, természetes hatóanyagú táplálékkiegészítőkkel letagadhat korából akár 20 évet is. Nem csak letagadhat 20 évet, hanem 20 évvel fiatalabbnak érzi is magát! Nem beszélve arról, hogy megőrzi egészségét, kiváló fizikai állapotban tartja magát.

Eleteroforras_angianging_bemer_aloevera_bemer4Tartsa karban testét mágnesterápiás BEMER-terápiával,  juttassa be az orvosilag összeállított táplálékkiegészítőket, rendszeresen mozogjon.

 

Eleteroforras_angianging_bemer_aloevera_bemer6
A fizikai és szellemi képesség,  a szexuális vonzerő megőrzését, frissen tartását célzó egészségvédő terápia rendszeres alkalmazása nem luxus, az egyén és a társadalom számára egyaránt fontos, mert ezeken múlik az élet harmadik harmadának minősége.

BEMER Pro Set | BEMER Classic Set | BEMER3000

 

Eleteroforras_Centrum_bemer_berles_aloe_vera_forever_living

Vigye haza otthonába, irodájába  a BEMER-t.

Fiatalodjon akár 20 évet BEMER terápiával.

Élvezze minden nap jótékony hatását.

Eleteroforras_Centrum_bemer_vasarlas

BEMER-vásárlás

BEMER 50 %-os kedvezménnyel 2016. december 30-ig!

 

Mi az anti-aging medicina?

Az anti-aging medicina a fizikai és szellemi képességek megőrzését és javítását célzó multidiszciplináris medicina, amely angol orvosi terminológia világszerte meghonosodott az orvoslásban. Az “anti-aging” jelentése “öregedés ellen”. A közhiedelemmel ellentétben az anti-aging nemcsak a kor külső nyomainak eltüntetésére hivatott.

Az anti-aging medicina feladata elsősorban a belső egészség megőrzése, javítása és helyreállítása az élettani folyamatok mentén a szervezet számára létfontosságú biokémiai vegyületek szintjének helyreállításával, a szervezetben kialakult gyulladásos folyamatok megszüntetése, a méregtelenítés és salaktalanítás, a hormonok szintjének helyreállítása bioazonos hormonokkal, mindezzel lassítva és ellensúlyozva sejtjeink idő előtti elöregedését és pusztulását.

Az emberi szervezet élettani működésének az egyensúlya, annak helyreállítása bármilyen életkorú emberben kiemelkedően fontos alappillére az egészség megőrzésének vagy visszaállításának, hiszen az emberben a testi funkciók és a gondolkodás képességének minősége is sejtszinten dől el, vagyis a sejtszintű folyamatok normális működéséhez szükséges vegyületek optimalizálása késlelteti a sejtek idő előtti öregedését és pusztulását.

Az emberi szervezet egy hihetetlenül bonyolult és fejlett, élettanilag “high-tech” automata önszabályozással rendelkező önfenntartó egység. Trilliónyi különböző feladatra hitelesített sejtjének élettartama, milliónyi párhuzamosan zajló folyamata és ezek kimenetele az ezekben a folyamatokban felhasználható biokémiai vegyületek mennyiségétől és minőségétől függ!

Az élethez szükséges energia előállításához fehérjék, zsírok, szénhidrátok, az energia előállítása érdekében zajló bonyolult láncreakciók szabályos élettani kimeneteléhez pedig vitaminok, pro-vitaminok, co-vitaminok, co-faktorok, nyomelemek, hormonok, enzimek, stb.

Ezekben az élettani folyamatokban sejtjeink osztódnak, hogy megújuljanak, illetve pusztulnak, mert “elöregszenek” és itt az “elöregedés” nem azonos az emberi kronológiai értelemben vett “öregséggel”, hiszen a sejt elöregedése, változó mértékben ugyan, de minden életkorra jellemző. A sejtszintű folyamatok szerveink és szervrendszereink funkciójában, végül az érzékelhető testi és szellemi működésünkben, képességeinkben nyilvánulnak meg, a belső folyamatok funkcionális minőségében és a külső megjelenésünkben egyaránt.

Létjogosult-e az anti-aging medicina az emberi szervezet élettani és biokémiai egyensúlyának megtartására vagy helyreállítására történő törekvése?

Tények

Multinacionális felmérések igazolták hogy a stressz, a mozgásszegény életmód, a dohányzás, az elhízás, az alkohol fogyasztás, a rostban-,vitaminokban és ásványi anyagokban szegény, telített zsírokban dús étrend a megbetegedés és halálozás markáns rizikófaktorai. Ezekben az állapotokban az élettani és biokémiai folyamatok egyensúlya felborul, nagy mennyiségű szabadgyök termelődik, az immunrendszer gyengül, krónikus gyulladásos folyamatok generálódnak, felborul a hormon háztartás, illetve az immunválaszok gyengesége miatt daganatos sejtek szaporodása kezdődhet. Statisztikai adatok azt mutatják, hogy a nők és férfiak többsége mire eléri a nyugdíj korhatárt, amikor is élvezhetné az évtizedek munkája után jól megérdemelt pihenését, már számos krónikus betegséggel rendelkezik.

Ha csak annyi időt és anyagiakat fordítanánk az egészségünkre, mint amennyit az élvezeti cikkek beszerzésére és a szórakozásra, a statisztikák mást mutatnának!

A betegségeket két csoportra oszthatjuk: örökletesek és szerzettek.

A szerzett betegségek a külső környezet károsító hatásai ( UVA sugárzás, nehézfémek, növényvédő szerek és egyéb toxikus anyagok szervezetbe kerülése), az emberi individuum életmódja (rendszeres mozgás hiánya, stressz, elégtelen mennyiségű és minőségű alvás, dohányzás, túlzott alkohol fogyasztás, kevés természetes napfény) étrendje (telített zsírok túlsúlya, finomított szénhidrátok, kevés rost, kevés vitamin és nyomelem, indokolatlanul kalóriadús étrend, kevés folyadék fogyasztása) következtében kialakuló, egymást rontó kórállapotok. Persze a külső környezeti ártalmak mindegyikét nem eliminálhatjuk az életünkből és többnyire a stresszt sem, de sok tényezőn változtathatunk!

Ami a genetikailag determinált betegségeket illeti, ezek egy részében tudatos megelőzéssel elkerülhető a betegség megjelenése.

Evidenciák bizonyítják, hogy a létfontosságú amino-, és zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, rostokat tartalmazó kalóriaszegény étrendnek és bioidentikus hormonoknak nagy terápiás szerepe van a tradicionális evidence-based protokollokkal párhuzamosan a szív-érrendszeri,- metabolikus-, immun-, kognitív-, hormon-, bőr-és szem, emésztőrendszeri, mozgásszervi megbetegedésekben és nem utolsó sorban a daganatos betegségekben.

A tudatos prevenció és a már kialakult betegségek esetén a professzionális egyénre szabott kezelés által megcélozható sejtjeink és összességében szervezetünk fiatalkorihoz hasonló működésének megtartása.

 

Forrás: http://www.anti-agingmedicina.hu/hun/pacienseknek/

Mentés