Egy jó BEMER szaktanácsadó is mindig tanul

Egy jó BEMER szakember aranyat ér

 

“A fejlődés csak olyan gondolatokkal érhető el, amelyek nagymértékben különböznek a jelenleg elfogadott gondolatoktól.”

Selye János

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinket a legjobb tudásunk szerint szolgáljuk. Ezért és magunk fejlődése érdekében részt vettünk 2019.március 9-én a BEMER szakmai továbbképzésén, amelynek az AEEK által akkreditált SZTK-A-42110/2018 pontértéke 15 pont a mozgásterápia és fizikoterápia szakmacsoport tagjai részére.

Fontos és értékes tudást kaptunk, melyet munkánk során alkalmazunk. Hasznos volt a szombatunkat ennek a témának szentelni. A tanfolyamra a Hotel ParkInn Radisson előadótermében került sor.

Újra megerősítette bennünk azt a meggyőződést, hogy a BEMER terápia egy olyan fizikai hatóanyag, amelynek minden család életében helye van. Csak jó mellékhatásai vannak. A BEMER terápia jótékony hatását igazán akkor lehet a leghatékonyabban kihasználni, ha szakértő, tudását folyamatosan fejlesztő szaktanácsadóhoz fordulunk. Ebben vagyunk mi a Te segítségedre, hiszen tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, ezért bíznak bennünk ügyfeleink és tovább ajánlanak minket.

 

Gyakran előfordul, hogy megkeresnek minket olyan ügyfelek, akik új, vagy használt BEMER szetet kívánnak megvásárolni. Mindig elmondjuk, csak olyan helyen vásároljanak BEMER-t, ahol a hozzá járó szolgáltatást, szaktanácsadást, az eredményes használathoz szükséges tudást, szakmai tapasztalatot és szaktanácsadást, terápiás terveket, megfelelő szolgáltatást is megkapják hozzá.

Mi ezt komplett csomagban kínáljuk ügyfeleinknek.

Légy Te is ügyfelünk!

Vedd át Te is ezt a komplett szolgáltatáscsomagot!

BEMER terápia a jövő terápiájra

Zsuzsi rehabilitációs szakember

Legyen neked is saját BEMER-ed, mint ahogyan Zsuzsinak,

Bodrogi Gyulának  is és még másoknak is!

Hívj most: +36 70 424 00 16

 

Bodrogi Gyula színész

 

| 2019. március 12.
Címkék: , ,


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A hozzászólásban használható HTML címkék és attribútumok:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>