Cukorbetegség

Cukorbetegség, diabetes hatékony kezelése

BEMER terápiával

Magyarországon jelenleg 700.000 regisztrált cukorbetegről tudnak. Az orvosok szerint ugyanennyien vannak azok, akik még nem tudják, hogy cukorbetegek. Mire orvoshoz fordulnak, már a cukorbetegség szövődményeivel is küzdenek, mint a vakság (perifériás keringés összeomlása miatt) vagy a diabétesz következtében kialakuló fekélyes láb, amely legtöbb esetben a végtag amputációjával végződik.

A BEMER terápia ismert, orvosilag is alátámasztott általános keringés javító hatásából adódóan hatékony, akár otthon is végezhető alternatív gyógymód a diabetes kezelésében illetve a diebetes gyógyításában.eleteroforras_bemer_cukorbetegseg_diabetesz_diabetes3

A BEMER hatására javul a szervezet vérellátása, javul a szervezet oxigénellátása, stimulálja az inzulin termelésért felelős sejtek még megmarad működését. Javítja az oxigénellátást és a cukoranyagcserét (kevesebb vércukorszint csökkentő gyógyszer szükséges). A BEMER terápia a vér- és oxigénellátás javításával pozitívan hat a szervek működésére, csökken az oxigénhiány miatti fájdalom és a szív nyomásterhelése. Bizonyított, hogy előrehaladott állapotú diabéteszes lábban is serkenteni tudta a keringést a BEMER készülék.

A cukorbetegség tüneteinek enyhítése (keringési rendszer karbantartása, cukoranyagcsere támogatása) érdekében hosszútávon alkalmazott BEMER terápiát javaslunk (minimum 30-60 alkalom bázis terápia, majd folyamatos szinten tartás). A BEMER terápia a cukorbetegség kezelésekor egy a szervezet egészére kiterjedő kezelést (8 perc), illetve a hasnyálmirigy közvetlen stimulálását (20 perc) foglalja magába.

László szögbe lépett, talpán fekély alakult ki.

Tudja, végül miért nem vágták le a lábujjait?

László vasárnap délután a garázsban barkácsolt, amikor véletlenül szögbe lépett. A vérző sebet azonnal fertőtlenítette, ami pár nap múlva sem akart gyógyulni. A seb elfertőződött és fekély alakult ki.

László cukorbeteg volt. Diabétesze következtében látása egyre rosszabb lett. Szervezetének vérellátása romlott és súlyos működési zavarok léptek fel. A cukorbetegség miatt idegi károsodás lépett fel nála, nem izzadt, bőre kiszáradt, bőrének természetes védőrétege károsodott.

Egy apró sérülésből gyógyulni nem akaró fekély alakult ki a talpán. Majd érszűkülete miatt bal lábán két lábujja levágására jegyezték elő a kórházban.

eleteroforras_bemer_cukorbetegseg_diabetesz_diabetes_barkacs2

Kétségbe esett: Ha levágják lábujjait, nem fog tudni járni, netán még munkahelyét is elveszítheti.
Nem tudta elfogadni, hogy két lábujját elveszíti, alternatív megoldást keresett.

Orvosa azt javasolta, hogy próbálja ki a BEMER terápiát. A BEMER hatására vércukorszintje normalizálódott, vérnyomása helyreállt vérnyomáscsökkentő gyógyszeradagjának csökkentése mellett. Talpi fekélye begyógyult.

Orvosa tanácsára a BEMER készüléket először bérelte 2 hónapra, majd megvásárolta, hogy emlékeztető, fenntartó kezeléssel szinten tartsa az elért állapotot.

Közérzete jó, biztonságban érzi magát. Tudja, míg használja a BEMER terápiát, baj nem érheti, nem kell megválnia lábujjaitól, gyógyszeradagját csökkentheti.

László már tudja, mi a megoldás. És Ön?

Ön is élhet cukorbetegként is teljes életet.  Képzelje el, hogy nem kell orvosról orvosra járnia, nem kell órákig a rendelőben a kígyózó sorban sorára várni, nem kell tartania attól, hogy lábujját, netán lábát levágják, makacs, gyógyulni nem akaró fekélye egyszer csak begyógyul és újra teljes életet élhet.

Vigye haza otthonába Ön is a BEMER készüléket, hogy napjában többször is tudja használni.

Lehoczky Enikő BEMER szaktanácsadó

Lehoczky Enikő BEMER szaktanácsadó

Mit kell tennie?

Hívja szaktanácsadónkat, Lehoczky Enikőt személyre szabott tanácsadásért és vigye otthonába a BEMER-terápiát:

+36 70 424 00 16.

Eleteroforras_Centrum_bemer_berles_aloe_vera_forever_living

Kérje, e-mailen vagy telefonon a BEMER esetismertetéseket, ahol orvosok számolnak be a BEMER terápia alkalmazási területeiről.

BEMER 50 %-os kedvezménnyel 2016. december 30-ig!

Mentés