Akne | Égési sérülés

Hogyan hat a BEMER bőrbetegségek esetén?

Bőrgyógyászati betegségek esetén a BEMER fényterápia kiváló hatású. A gyógyulás ideje lecsökken, illetve az akut és krónikus fájdalom, viszketés, feszülő érzés, ödéma nagyon gyorsan megszűnik. Nincs mellékhatása és nem okoz kellemetlen érzést.

Eleteroforras_Centrum_Bemer_Aloe_Vera_Forever_Living_leeges3

Vajon milyen betegségek esetén bizonyított már a BEMER fényterápia?

 1. Genetikai betegségeknél (psoriasis, vitilogo) a beteg életminősége változott pozitív irányban.
 2. Pszichés eredetű betegségeknél (acn. vulg., acne conglobata, neuroderma) kb. 10 kezelés után határozott javulás jelentkezett.
 3. Időskori bőrbetegségekben (prurigo, ulcus decubitus) a gyógyulás folyamata felgyorsult, a hámosodás rövidebb idő alatt jött létre illetve a fájdalom csökkent.
 4. Gyulladásos betegségeknél (herpes zoster, herpes simplex labialis illetve genitalis) először a kellemetlen fájdalomérzés, égő érzés csökkent, majd az egész folyamat a megszokott időn belül gyógyult.
 5. Allergiás betegségek (atópia, akzema, dyshydrosis, pruritus) esetén 2-4 kezelés után a beteg panaszmentes lett, a teljes tünetmentesség valamivel később következett be.
 6. Keringési problémák talaján kialakult betegségeknél (postthrombotikus syndrora, ulcus cruris, decubitus illetve varicositas syndroma) a kezelések hatására a gyulladás, ödéma, izomfeszesség gyorsan mérséklődött, a beteg a napi életben aktívabb lett , nem érezte  a mozgást kínnak.
 7. Vírusos betegségekben (verruca vulg., verruca juvenile plana illetve varicellában) szintén jónak bizonyult a BEMER kezelés. Az immunrendszer regenerálódását, erősödését lehetett nyomon követni.
 8. Toxikus rovarcsípés esetén 4 kezelés után gyógyult a beteg– monoterápiában –.
 9. Lézeres műtétek illetve kauter használatával elvégzett műtétek utáni sebgyógyulás esetén hámosodás, a hám regenerációja 5-6 nap alatt végbement. Hyperpigmentáció nélkül gyógyult a seb. Keloid nem jött létre. Évek óta fennálló keloid esetében is sikerült javulást elérni, igaz, viszonylag hosszú kezelés után gyógyult a beteg.Eleteroforras_Centrum_Bemer_Aloe_Vera_Forever_Living_leeges2

Dr. Dobray Márta repülőorvos, bőrgyógyász szakorvos számtalan akut és krónikus bőrgyógyászati betegségben szenvedő páciensnél már több éve alkalmazza a BEMER fényterápiát kombinált és monoterápiaként. Az eredmények meggyőzőek, 3-4 kezelés után jelentősen csökkent a fájdalom és a viszketés.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a BEMER fényterápia?

 •   acne vulgaris conglobata
 •   atópiás bőrgyulladás  – bőrszárazság, viszketés (atópiás dermatitis)
 •   bárányhimlő (varicella)
 •   bőrpigmenthiány (vitiligo)
 •   ekcéma, irritatív dermatitis
 •   felfekvés (decubitus)
 •   herpes simplex
 •   kéz és láb ekcémája (dyshydrosis)
 •   közönséges szemölcs (verruca vulgaris)
 •   lábszárfekély (ulcus cruris)
 •   lapos szemölcs (verruca plana juvenile)
 •   neuroderma
 •   övsömör (herpes zoster)
 •   pikkelysömör (psoriasis)
 •   rovarcsípések (morsus insecti)
 •   viszértágulat (varicositas syndroma)
 •   viszketés (pruritus, prurigo)

A BEMER-terápia hatását nagymértékben fokozhatjuk égési sérüléseknél évezredek óta alkalmazott természetes hatóanyagok (Aloe Vera + gyógynövény kivonatok) együttes használatával (ajánlást kérje szaktanácsadónktól). Egymás hatását megtöbbszörözik. A BEMER hatására a természetes hatóanyag lejut a sejtekig, sejtszinten hat.

Eleteroforras_Centrum_Bemer_Aloe_Vera_Forever_Living_leeges

„Leégtem, a fájdalomtól se mozogni, sem aludni nem bírtam.”

Ezt a napot sohasem fogom elfelejteni. Augusztus 12-e volt. Ezen a gyönyörű, verőfényes napon fel sem tűnt, hogy már órák óta a napon ülök, úgy elszaladt az idő felettem, miközben egyre csak a nagy fogáson járt az eszem. Közben pedig egy hal sem akadt a horgomra. A nap egyre erősebben sütött. 4 órányi „napozás” után a bőröm annyira leégett, hogy a térdemnél a bőr felhólyagosodott, rettenetesen fájt. Járni sem tudtam, nemhogy még dolgozni, pedig szeretem a munkám, hentes vagyok. Apám azonnal orvoshoz vitt, rögtön kaptam egy tetanuszt. A fájdalomtól aludni sem tudtam. 3 nap égető fájdalom után a bőrgyógyász a BEMER fényterápiával kezdett kezelni, amelytől rohamosan gyógyult a bőröm és a fájdalom is gyorsan csökkent. Az orvossal együtt örültünk az eredménynek. Köszönöm a BEMER-nek és persze neki is.

Lehoczky Enikő BEMER szaktanácsadó

Hívja máris szaktanácsadónkat Lehoczky Enikőt  és kérjen személyre szabott tanácsadást:

+36 70 424 00 16

Bérelje ki máris BEMER-készülékét!

Eleteroforras_Centrum_bemer_berles_aloe_vera_forever_living

Mentés