Asztma | Allergia

Hogyan segít a BEMER-terápia allergia, asztma esetén?

Marika hatéves. Ahogy beköszönt a jó idő, orra bedugul, tüsszög, szeme és orra viszket. Orra egész nap eldugul, este a dugulás és a viszketés fokozódik, rohamszerűen tüsszög. Nem kap levegőt, sír. Allergiája zavarja, visszahúzódóvá, félénkké vált, iskolában a gyerekektől félrehúzódik.

allergia_asztma_bemer_eleteroforras_centrum3Éjjel csak a szülők ágyában tud elaludni. Marikát és szüleit is megviseli az allergia következtében kialakult helyzet, teljesen leköti őket. Bár a szülői ágy biztonságot jelent Marika számára, másnap mégis az egész család fáradtan, kialvatlanul ébred. A szülők nem fogadják el a kémiailag előállított szereket. Csak táplálék-kiegészítőt szednek. A BEMER terápia hatására Marika állapota jelentősen javult, éjszaka csak 1-2 alkalommal dugul be az orra és kevésbé, mint korábban. Égő, viszkető érzése elmúlt. Az iskolában szívesen játszik társaival, akik már nem húzódnak el tőle a folytonos tüsszögés miatt. Nyugodt, kiegyensúlyozott lett, iskolai teljesítménye javult. Az éjszakát saját ágyában tölti, szülei élete is harmonikussá vált.   A BEMER készüléket az allergiaszezon idejére veszik bérbe. Biztosítja Ön is gyermekének a tüsszögés mentes napokat. De ne sajnálja magától sem, ha Önnek vannak allergiás tünetei. A BEMER terápiával elkerülhető az állandó orrfolyás, az orr és a szem kipirosodása és viszketése. Nyugodtan mehet embertársai közé.

Martin 9 éves asztmás és allergiás.

Édesanyja így összegzi a tapasztalatait:

„Martin születése óta nagyon sokat betegeskedett. Azt mondták az orvosok, hogy gyenge az immunrendszere, ezért betegszik meg gyakran. Mindig nehezen, lassan gyógyult, egy egyszerű megfázással is két hétig kellett gyógyszert szednie. Gondjainkat gyakran nehezítette, hogy allergiás is, – első sorban növényi pollenekre. Tavasztól őszig minden reggel erősen köhögött, s ez rohamokban nap közben is előjött. A BEMER terápiát június közepén kezdtük, a hónap végéig tíz alkalommal voltunk kezelésen. Már a harmadik alkalom után csillapodott, az ötödik után pedig megszűnt a reggeli köhögés. Igyekeztünk a nyári programjaink közé is beiktatni a fenntartó kezeléseket, mert nem szerettünk volna, hogy a kedvező változás visszaforduljon. Nem csalódtunk. A nyár betegség nélkül telt, az allergia gyógyszereket is kisebb adagban kapta a fiam, és mégis jól érezte magát. Számunkra ez azért is csodálatos, mert korábban szinte havonta beteg volt, sok gyógyszert szedett és mégsem volt jól, csak jobban.”

allergia_asztma_bemer_eleteroforras_centrum4

Asztma és allergia kezelése BEMER terápiával

Magyarországon a népesség 2-3 százalékát érinti az asztma. A felmérések szerint a kezeletlen légúti allergiások 20-40%-a idővel asztmás lesz. Az asztma a mély légutak krónikus gyulladásos megbetegedése. A BEMER terápia a mikrokeringés javításával, az immunrendszer erősítésével hatásosan járul hozzá az asztma bronchiale kezeléséhez, az asztma tüneteinek enyhítéséhez. A mikrokeringés javításával, a szervezet oxigénellátásának fokozásával, az immunrendszer működésének optimalizálásával a BEMER-terápia hatékony tud lenni. A BEMER használatával a légzési paraméterek javulnak, a gyógyszerek (szteroidok) mennyisége csökkenthető vagy el is hagyható.

Marika és Martin szülei már ismerik a megoldást.  Én Ön?

Vigye haza otthonába Ön is a BEMER készüléket, hogy napjában többször is tudja használni!

Lehoczky_Eniko_Eleteroforras_Centrum_Bemer_terapia_Forever_Living_AloeVeraHívja máris szaktanácsadónkat, Lehoczky Enikőt és kérjen személyre szabott tanácsadást:

+36 70 424 00 16

Bérelje ki máris BEMER-készülékét!

Eleteroforras_Centrum_bemer_berles_aloe_vera_forever_living

BEMER 50 %-os kedvezménnyel 2016. december 30-ig!

Mentés