Van BEMER matracom, de nem tudom, hogyan használjam – Mit tegyek?

 • Milyen programot használjak?
 • Most hogyan használjam? Elveszett a használati utasítás.
 • Mit tegyek? Kölcsön kaptam egy gépet, de nem tudom, hogy működik.
 • Most kitől kérjek tanácsot? Nincs BEMER-tanácsadóm.
 • Hogyan fogom kihasználni a BEMER-készülékem? Nem találom a BEMER-tanácsadót, akitől a BEMER-készülékem vettem.
 • Külföldről vettem gépet, a használati utasítás idegennyelvű. Így nem tudom működtetni a BEMER-készülékem. Hogyan tovább?
 • Kérem, segítsen! A nagyszülők készülékét szeretnénk használni, de nem tudják elmagyarázni, hogyan kell és a használati utasítás is elveszett. Mit tegyek? Hogyan tudom végre használni a BEMER-Pro készülékem?
 • Van itthon egy kék ülőpárna egy kék műszerrel. Azt hiszem BEMER 3000. Nincs meg a használati utasítása. Mire jó? Tud nekem használati utasítás küldeni?

Egyre többen keresnek meg ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel, problémákkal.

Igen, ez mind megoldásra váró feladat. De kitől fogja megkapni a megoldást a kérdésükre, vagy problémájukra? Ki fogja Önnek felírni a személyre szabott terápiás tervet? Ki fogja megküldeni az elveszett BEMER használati utasítást? Szeretne új BEMER tanácsadót, mert már nem elérhető az a BEMER tanácsadó, akitől a készülékét vette?

A BEMER-készülék orvostechnikai eszköz, a BEMER terápiás terv összeállítása szakértelmet igényel, melyet csak BEMER-Partner állíthat össze.

Az Életerőforrás Centrum munkatársaként 2010 óta vagyok a BEMER forgalmazói partnere, cégem egyik üzletága egészségmegőrzésre fókuszál. Elsődleges szempont számomra, hogy ügyfeleim a lehető legelégedettebbek legyenek. Folyamatosan képezem magam mind a BEMER területén, mind pedig az egészségmegőrzés területén. Én magam is alkalmazok minden olyan terápiát, amelyet ügyfeleimnek ajánlok. Pontosan tudom, miről beszélek. Ügyfeleim hálásak, elégedettek és ajánlanak tovább barátaiknak, ismerőseiknek.

Ezt kínálom Önnek is!

Ha BEMER-készülékét nem cégünktől vásárolta, akkor is szívesen megoldjuk problémáját, vagy igény esetén összeállítunk Önnek és családtagjainak BEMER terápiás tervet egy nagyon méltányos tanácsadói díj ellenében.

Készséggel segítek Önnek is!

Kérem hívjon most: +36 70 424 00 16

| 2017. május 1.
Címkék: , ,


 1. Balogh Ildikó

  2 hónappal ago  

  Szép napot. Használt készüléket tervezek vásárolni. Honnan tudom, hogy működik a készülék? Köszönöm a segítséget

  • 2 hónappal ago  

   Kedves Ildikó! Ha tőlünk vásárol készüléket, minden fontos információval ellátjuk. Keressen minket nyugodtan: +36 70 424 00 16
   Várjuk szeretettel hívását! Üdvözlettel Lehoczky Enikő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A hozzászólásban használható HTML címkék és attribútumok:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.