• Egészséges akar lenni?
  • Fájdalom és gyógyszer nélkül akar élni?
  • El akarja kerülni a kórházi várakozást?
  • Ön is attól fél: Jaj, Istenem, csak kórházba ne kerüljek, mert onnan ép bőrben nem kerülök haza?Eleteroforras_bemer_aloe_vera_tisztitokura_kep
  • Nem lehet beteg, mert munkáltatója kirúgja?
  • Még sokáig akarja élvezni az életet, még pedig egészségesen?

Ha a válasza igen, akkor már csak arra kell választ keresni, mivel és hogyan tudja ezt elérni, hogyan tudja legegyszerűbben saját maga és családja egészségét biztosítani.

Tényleg, hogyan?

BEMER terápia a megoldás!

Használja a BEMER-terápiát minden nap , méregtelenítsen,  mozogjon rendszeresen, táplálkozzon egészségesen, fogyjon le és tartsa meg optimális testsúlyát Testsúlykontroll Programunkkal! 

A mai forráshiányos egészségügyben a túlélésre egyetlen esélye Önnek akkor van, ha nem lesz beteg.

Ebben támogatja Önt a BEMER terápia, a rendszeres tisztítókúra, az egészséges táplálkozás, a mértéktartás és a rendszeres mozgás.

 BEMER mágneses terápia | BEMER a legolcsóbban

Szerezze be BEMER mágneses készülékét minden napra otthonra: +36 70 424 00 16

Fuss, fuss, fuss!

Kedves Duci Lány!

Igen, te. Te, aki úgy teszel, mintha nem látnál, mikor elfutunk egymás mellett. Te, akin nincs is rendes sportcucc, aki alig kapsz levegőt. Lassú vagy, kapkodod a levegőt, látszik, hogy minden mozdulat szenvedés a számodra.

Alig mersz rámenni a rekortánra, képes vagy nagyobbat kerülni, mint kéne, nehogy a futók közé keveredj. Úgy izzadsz, hogy tiszta víz a hajad. Húsz percet is alig bírsz maradni, és totál kimerültnek tűnsz, mikor haza indulsz. Sosem beszélgetsz senkivel. Nekem viszont mondanom kell neked […]

Bővebben

| 2015. augusztus 11.
Címkék: , ,

“Ha inkább hat banánt enne” – Hogyan győzzük le a gyerekkori elhízást?

Minden negyedik-ötödik gyerek súlyproblémákkal küzd, miután olyan ételeket fogyaszt, amely nem igazán csökkenti az éhségérzetet, viszont kapásból lefedi a napi szükséges energiabevitel jelentős részét. Mi köze a csecsemőkori tápszereknek a korai elhízáshoz, és hogyan neveljünk „tigrisgyerekeket”? Egyebek mellett ezekről beszélgettünk a gyermekkori elhízás egyik legelismertebb szakértőjével, Berthold Koletzkóval. A Müncheni Egyetemi Gyermekklinika anyagcsere- és táplálkozástudományi intézetének a vezetőjét a Pécsi Egyetem avatta díszdoktorrá.

hvg.hu: Ön a gyermekkori elhízás egyik legelismertebb szakértőjeként tartják számon nem csupán Európában, hanem világszerte is. Hogyan választotta […]

Bővebben

| 2014. november 19.
Címkék: , , , , ,

Testsúlykontroll Program

Fogyi Program | Testsúlykontroll Program | Ingyenes testzsírmérés
 21. század járványa = ELHÍZÁS

Elhízás = Túlsúly = Kövérség = Betegség
Tudta Ön, hogy túlsúlytól beteg lehet, hogy a túlsúly nem esztétikai, hanem egészségügyi probléma?

Évek óta fogyókúrázik, mégsem tud lefogyni? Ez nem fogyókúra, ez testsúlykontroll program. Ne diétázzon, változtasson életmódot! Csinálja meg ezt a testsúlykontroll programot!

Ha Önnek túlsúlya van, akkor többszörösen megnő a cukorbetegség/ diabétesz, magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek vagy a stroke kialakulásának kockázata.

Nézze meg az alábbi táblázatban, van-e Önnek […]

Bővebben

| 2014. július 1.
Címkék: , , , , , ,