• Egészséges akar lenni?
  • Fájdalom és gyógyszer nélkül akar élni?
  • El akarja kerülni a kórházi várakozást?
  • Ön is attól fél: Jaj, Istenem, csak kórházba ne kerüljek, mert onnan ép bőrben nem kerülök haza?Eleteroforras_bemer_aloe_vera_tisztitokura_kep
  • Nem lehet beteg, mert munkáltatója kirúgja?
  • Még sokáig akarja élvezni az életet, még pedig egészségesen?

Ha a válasza igen, akkor már csak arra kell választ keresni, mivel és hogyan tudja ezt elérni, hogyan tudja legegyszerűbben saját maga és családja egészségét biztosítani.

Tényleg, hogyan?

BEMER terápia a megoldás!

Használja a BEMER-terápiát minden nap , méregtelenítsen,  mozogjon rendszeresen, táplálkozzon egészségesen, fogyjon le és tartsa meg optimális testsúlyát Testsúlykontroll Programunkkal! 

A mai forráshiányos egészségügyben a túlélésre egyetlen esélye Önnek akkor van, ha nem lesz beteg.

Ebben támogatja Önt a BEMER terápia, a rendszeres tisztítókúra, az egészséges táplálkozás, a mértéktartás és a rendszeres mozgás.

 BEMER mágneses terápia | BEMER a legolcsóbban

Szerezze be BEMER mágneses készülékét minden napra otthonra: +36 70 424 00 16

Hogyan készíts gyorsan teljes kiőrlésű kenyeret

 

Ez egy nagyon könnyű és gyors kenyér recept, én is úgy olvastam, de nagyon jónak tűnik.
Hozzávalók:

50 dkg teljes kiőrlésű liszt (ma tönkölyt használtam, de lehet bármilyen teljes kiőrlésű liszt és keverékük is)
kb. 500 ml joghurt (liszttől függően valamikor kevesebb is elég, először a felét teszem és eldolgozás közben rakok még ha szükséges)
2 teáskanál szódabikarbóna
2 teáskanál Himalája só
1-2 evőkanál szűz olívaolaj

A többi fantázia kérdése! Nekem a kedvencem a dió, lenmag, szezámmag külön-külön vagy vegyesen. Ma például dió és házi libatepertő került bele. […]

Bővebben

| 2015. január 6.
Címkék: , , ,

Csíra kisokos – nem árt az óvatosság

A téli időszakban, amikor kevés a friss zöldség és gyümölcs, fogyasszunk vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag csírát. Élelmiszerbiztonsági szakértők szerint érdemes azonban néhány dologra odafigyelni.

A csírák áldásos hatása ősidők óta jól ismert. Vannak közöttük lágy, markáns, pikáns és kifejezetten csípős ízűek is. Magas a vitamintartalmuk, jelentős az aminosav-, az enzim-, az antioxidáns- és az ásványi anyag tartalmuk, és ezáltal fontos, értékes – és nem utolsó sorban finom – tápanyagforrást jelentenek. Ez különösen a téli hónapokban igen fontos.

A csírák magas […]

Bővebben

| 2014. november 25.
Címkék: , , ,

ÁPOLÁSI DÍJAT KAPHATSZ!

Ápolási díj 2014 – alanyi jogon, normatív, kiemelt ápolási díj
Minden hónapban 53.100 forintot kaphatsz, ha beteg hozzátartozót ápolsz!

A tartósan gondozásra szoruló személy otthoni ápolását ellátó nagykorú hozzátartozó részére folyósított anyagi hozzájárulás az ápolási díj, amely alanyi jogon jár és független a jövedelmi helyzettől.

Erre vonatkozóan a következő jogszabályok rendelkeznek:

– a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 40-44. §-ai,

– a pénzbeli és természetbeni szociális ellátások igénylésének és megállapításának valamint folyósításának részletes szabályairól szóló 63/2006. (III. 27.) Korm. rendelet […]

Bővebben

| 2014. október 22.
Címkék: , ,

Veszélyes az amalgám? Higany a szánkban?

Egyre kevesebbet használják, de sok ember szájában még mindig ott figyel az amalgám tömés. Máig nem egyértelmű azonban, hogy károsítja-e az emberi szervezetet, illetve hogy milyen mértékben terheli környezetünket a higany felhasználása.
Az Európai Bizottság inkább cserét javasol.

 

Az amalgám fogászati térhódítása elsősorban annak köszönhető, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek kimondottan előnyösek a fogtömések elkészítésénél: könnyű dolgozni vele, ugyanakkor kellőképpen tartós is.

Higany az emberi szervezetben

Arról azonban már megoszlanak a vélemények, hogy mennyire jó ötlet az, ha egy higanytartalmú vegyületet építenek be az […]

Bővebben

| 2014. október 14.
Címkék: , , , ,

A legjobb mézfajták és gyógyhatásaik

 

A méz magas szénhidrát tartalmának köszönhetően a leghatékonyabb természetes energiaforrás, rendkívül gyorsan felszívódik, máj- és hasnyálmirigy kímélő táplálék. Nyolcvan százaléka szőlőcukor és gyümölcscukor, jól helyettesíthető vele a répacukor. Szinte az összes ásványi anyagot tartalmazza, amire a szervezetünknek szüksége van – a vérben kimutatható 24 elem közül 22 megtalálható benne. 

 

A méz 19 aminosavat, 33 ásványi anyagot, 11 vitamint tartalmaz. Jelentős B-vitamin forrás (B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12), A-, E- és C-vitaminban is gazdag, folsav tartalma is jelentős. Immunerősítő, baktériumölő hatású. A sötétebb […]

Bővebben

| 2014. október 6.
Címkék: , , ,