• Egészséges akar lenni?
  • Fájdalom és gyógyszer nélkül akar élni?
  • El akarja kerülni a kórházi várakozást?
  • Ön is attól fél: Jaj, Istenem, csak kórházba ne kerüljek, mert onnan ép bőrben nem kerülök haza?Eleteroforras_bemer_aloe_vera_tisztitokura_kep
  • Nem lehet beteg, mert munkáltatója kirúgja?
  • Még sokáig akarja élvezni az életet, még pedig egészségesen?

Ha a válasza igen, akkor már csak arra kell választ keresni, mivel és hogyan tudja ezt elérni, hogyan tudja legegyszerűbben saját maga és családja egészségét biztosítani.

Tényleg, hogyan?

BEMER terápia a megoldás!

Használja a BEMER-terápiát minden nap , méregtelenítsen,  mozogjon rendszeresen, táplálkozzon egészségesen, fogyjon le és tartsa meg optimális testsúlyát Testsúlykontroll Programunkkal! 

A mai forráshiányos egészségügyben a túlélésre egyetlen esélye Önnek akkor van, ha nem lesz beteg.

Ebben támogatja Önt a BEMER terápia, a rendszeres tisztítókúra, az egészséges táplálkozás, a mértéktartás és a rendszeres mozgás.

 BEMER mágneses terápia | BEMER a legolcsóbban

Szerezze be BEMER mágneses készülékét minden napra otthonra: +36 70 424 00 16

Az egészséges táplálkozás aranyszabályai 1. rész

1. Az vagy, amit megeszel

Szakértők szerint egy év alatt sejtjeink 98 %-a kicserélődik. Mivel a pótlás ételeinkből származhat, ezért szó szerint egyenlők vagyunk avval, amit megeszün

Nem hiszi? Járjon utána. Katt ide:  Sok itt a minőségi éhező

Bővebben

| 2014. augusztus 15.
Címkék: , , , , , , , , ,

English

Add yourself to the users of the forward looking BEMER therapy
Put your health into the center of your heart

Bremer is a side effect-free physical therapeutic method that was invented by various physicians. Its significance lies in preventing diseases, curing existing symptoms and providing energy for physical and mental performance.

What is BEMER?

It is a cutting edge technology, which restores microcirculation through tiny impulses, and thereby optimizes the blood supply of the whole body.

BEMER for you and your family

What is […]

Bővebben

| 2014. július 25.
Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cukorbetegség

Cukorbetegség, diabetes hatékony kezelése
BEMER terápiával

Magyarországon jelenleg 700.000 regisztrált cukorbetegről tudnak. Az orvosok szerint ugyanennyien vannak azok, akik még nem tudják, hogy cukorbetegek. Mire orvoshoz fordulnak, már a cukorbetegség szövődményeivel is küzdenek, mint a vakság (perifériás keringés összeomlása miatt) vagy a diabétesz következtében kialakuló fekélyes láb, amely legtöbb esetben a végtag amputációjával végződik.

A BEMER terápia ismert, orvosilag is alátámasztott általános keringés javító hatásából adódóan hatékony, akár otthon is végezhető alternatív gyógymód a diabetes kezelésében illetve a diebetes gyógyításában.

A BEMER hatására javul […]

Bővebben

| 2014. július 1.
Címkék: , , , ,