• Egészséges akar lenni?
  • Fájdalom és gyógyszer nélkül akar élni?
  • El akarja kerülni a kórházi várakozást?
  • Ön is attól fél: Jaj, Istenem, csak kórházba ne kerüljek, mert onnan ép bőrben nem kerülök haza?Eleteroforras_bemer_aloe_vera_tisztitokura_kep
  • Nem lehet beteg, mert munkáltatója kirúgja?
  • Még sokáig akarja élvezni az életet, még pedig egészségesen?

Ha a válasza igen, akkor már csak arra kell választ keresni, mivel és hogyan tudja ezt elérni, hogyan tudja legegyszerűbben saját maga és családja egészségét biztosítani.

Tényleg, hogyan?

BEMER terápia a megoldás!

Használja a BEMER-terápiát minden nap , méregtelenítsen,  mozogjon rendszeresen, táplálkozzon egészségesen, fogyjon le és tartsa meg optimális testsúlyát Testsúlykontroll Programunkkal! 

A mai forráshiányos egészségügyben a túlélésre egyetlen esélye Önnek akkor van, ha nem lesz beteg.

Ebben támogatja Önt a BEMER terápia, a rendszeres tisztítókúra, az egészséges táplálkozás, a mértéktartás és a rendszeres mozgás.

 BEMER mágneses terápia | BEMER a legolcsóbban

Szerezze be BEMER mágneses készülékét minden napra otthonra: +36 70 424 00 16

ÁPOLÁSI DÍJAT KAPHATSZ!

Ápolási díj 2014 – alanyi jogon, normatív, kiemelt ápolási díj
Minden hónapban 53.100 forintot kaphatsz, ha beteg hozzátartozót ápolsz!

A tartósan gondozásra szoruló személy otthoni ápolását ellátó nagykorú hozzátartozó részére folyósított anyagi hozzájárulás az ápolási díj, amely alanyi jogon jár és független a jövedelmi helyzettől.

Erre vonatkozóan a következő jogszabályok rendelkeznek:

– a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 40-44. §-ai,

– a pénzbeli és természetbeni szociális ellátások igénylésének és megállapításának valamint folyósításának részletes szabályairól szóló 63/2006. (III. 27.) Korm. rendelet […]

Bővebben

| 2014. október 22.
Címkék: , ,

Veszélyes az amalgám? Higany a szánkban?

Egyre kevesebbet használják, de sok ember szájában még mindig ott figyel az amalgám tömés. Máig nem egyértelmű azonban, hogy károsítja-e az emberi szervezetet, illetve hogy milyen mértékben terheli környezetünket a higany felhasználása.
Az Európai Bizottság inkább cserét javasol.

 

Az amalgám fogászati térhódítása elsősorban annak köszönhető, hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek kimondottan előnyösek a fogtömések elkészítésénél: könnyű dolgozni vele, ugyanakkor kellőképpen tartós is.

Higany az emberi szervezetben

Arról azonban már megoszlanak a vélemények, hogy mennyire jó ötlet az, ha egy higanytartalmú vegyületet építenek be az […]

Bővebben

| 2014. október 14.
Címkék: , , , ,

Az igazi befektetés – az igazi életbiztosítás

Egyetlen testünk van, s egész életünket ebben kell leélnünk – és semmi sem segít inkább, hogy sikeresek legyünk, s kiválóságra jussunk az életben, mint ha fenntartjuk maradéktalan testi egészségünket.  Számunkra semmi nem ér többet az egészségnél… a bennünk rejtező Forrás legteljesebb kifejeződése, ha testi kondíciónkat állandóan csúcs-színvonalon tartjuk.

 

Hogy Mahatma Gandhit idézzük: „ Az egyik legjobb lehetséges befektetés, ha saját egészségünket tekintjük beruházásnak, mert nincs még egy olyan befektetés, amely ehhez fogható. Tevékenyebbé tesz bennünket, fokozza hatékonyságunkat az életben, gyarapítja alkotókészségünket […]

Bővebben

| 2014. szeptember 29.
Címkék: ,

Melyik fontosabb? LCD-TV vs EGÉSZSÉG?

Mi lehet az oka annak, hogy az emberek gyorsabban és szívesebben kiadnak egy hűtőszekrényre 200.000 Forintot,  mint hogy az egészségükkel törődjenek?
Mi lehet az oka annak, hogy több százezer Forintért vesznek egy televíziót, miközben nem törődnek az egészségükkel?

Hmm? Nem értem.

Többet költünk autónk karbantartására, mint a saját egészségünkre. Az autónktól nem sajnáljuk a legmagasabb oktánszámú benzint, miközben chipset rágcsálunk a TV előtt ülve és a boltban megvesszük a 300 Forintos virslit.
Nem érdemli meg testünk a legjobb üzemanyagot/ tápanyagot?

Hajlamosak vagyunk elfeledkezni […]

Bővebben

| 2014. július 27.
Címkék: ,