A szív egészsége

Egészségünk első számú ellensége

 

Mitől olyan különleges számunkra a szív? Miért mondjuk a nekünk kedvesről, hogy a szívünkbe zárjuk? Miért kötjük a bátorságot és a félelmet a szívhez, és beszélünk oroszlán- vagy nyúlszívűekről? Miért van az, hogy a szomorúságtól a szívünk szakad meg és nem a hasnyálmirigyünk? A szív kitüntetett helyet foglal el a gondolatainkban. Ennek a varázslatos pumpának már az említése is megdobogtatja a szívünket. Gondolunk-e valaha is ugyanilyen érzésekkel a tüdőnkre, a vesénkre vagy a pajzsmirigyünkre?  Nem. Úgy tűnik, az embereknek veleszületett tudása van a szív fontosságáról.

Hogyan befolyásolja életünket a szívbetegség?

A szívet okkal tartjuk nagy becsben. Egészségünk napi munkavégzésünk és maga az életünk függ a szívtől. A szív és a hozzá szervesen kapcsolódó érrendszer csodálatos összhangban működik végtelen kitartással. Az egészségesen hatalmas munkabírású szív azonban törékeny. Elég, ha egyetlen alkatrész meghibásodik a szív- és érrendszer bonyolult gépezetében, a szív komoly panaszokat, fájdalmat vagy akár halált okozhat. Mi lehet a megoldás?

 A BEMER terápia gondoskodik arról, hogy szívét sokáig becsben tudja tartani.

Lehoczky_Eniko_Eleteroforras_Centrum_Bemer_terapia_Forever_Living_AloeVeraHívja máris szaktanácsadónkat, Lehoczky Enikőt és kérjen személyre szabott tanácsadást:

+36 70 424 00 16

Bérelje ki máris BEMER-készülékét!

 

Rossz hírek a szívbetegségről… Folytatás itt…

Forrás: Dr. James M. Rippe, kardiológus szakorvos: A szív egészsége

| 2017. augusztus 22.
Címkék: , , ,


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A hozzászólásban használható HTML címkék és attribútumok:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.